Links

Op
Danske bryggerier 

 


De ordinære møder i Als Nørherred Ølnyder Laugh

Her er links til interessante sider om øl omtalt i referaterne fra de ordinære møder. Links til øl, som har indgået i de ordinære møder, findes omtalt under "Liste over øl".

Planen er at bryggeriet leverer de først øl, den 1-2-2008. Denne dato er dog afhængig af hvor lang leverings tid der er på bryggeri anlægget.
Det bliver 4 forskellige øl typer som dækker største delen af kommende kunders behov. Vi er pt. ved at undersøge hvad disse skal være.
Der vil også blive brygget ”årstids øl” Jule og Påske øl bla.
Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskab til godt kvalitetsøl. Vi arbejder for et mangfoldigt udbud af bryggerier, øl og øltyper, vi oplyser og skaber debat om øl, støtter og stimulerer håndbrygning og dansk bryggekunst, sikrer øl en respektfuld behandling samt varetager øl forbrugernes interesser
Jo-hansen.dk/beer
Beers and Brewery news
Danske øl, nyheder, ølsmagninger, historie og facts
Bryggerier.dk fortæller om danske bryggerier, bryghuse og brewpubs.
Specielt for siden er omtale af anparter i de forskellige mindre bryggerier.
Øl brygning er en kunst. Der findes mange sorter med hver deres præ fra egnen de brygges i.
Vi har beskrevet hvilke ingredienser, der er i øl, og har af betydning.
Desuden har vi beskrevet hvordan man generelt brygger øl. For at fuldende det, beskrives de ølsorter der er beskrevet i litteraturen.
Det Danske Ølakademi er stiftet af Bryggeriforeningen og Den Skandinaviske Bryggerhøjskole.
Akademiet arbejder for at give ølnydere større viden og flere gode øloplevelser.
Det Danske Ølakademi er paraply for aktiviteter, der giver ølforbrugere større viden og flere gode oplevelser med øl.
Bryggeriforeningens formål er at være den organisation i Danmark, som varetager og formidler hele øl- og læskedrikbranchens interesser overfor Folketing, myndigheder, medier og den øvrige offentlighed. Det drejer sig bl.a. om fælles erhvervs-, miljø-, fødevare- og sundhedspolitiske synspunkter.
G2B er en hjemmeside, du kan være med til at gøre bedre. Alt, hvad det kræver, er, at du logger dig ind og skriver et par ord om de øl, du drikker. Derved kan vi dele erfaringer om velkendte og ukendte øl, let tilgængelige og mere sjældne aftapninger fra såvel danske som udenlandske bryghuse. Det kan ske i form af både anmeldelse af øl samt diverse tips til anvendelse af øl i mad.
Du er selvfølgelig også velkommen til bare at klikke lidt omkring på siden eller bruge guiden som en søgemaskine til at finde oplysninger om de forskellige øl.
"Den Seriøse Ølklubs" hjemmeside. Et resultat af næsten 20 års ølsmagninger, fordelt på ikke mindre 461 forskellige øl.
En nyhed er madopskrifter og drinks med øl som ingrediens.
www.goodbeer.dk er blevet omdannet fra at være webmasters personlige site, men kun hans bedømmelser af de øl han har smagt, og efter hans vurdering. Til at være et sted hvor alle er velkommen til at anmelde øl og komme med deres personlige vurdering og smags oplevelser.
Vi danskere elsker at feste og drikke, for at fejre en person, en højtid eller blot når vi er sammen med familie, gode venner og bekendte.
Vi har valgt at lave et gratis leksikon/site her på Internettet, hvor vi samtidig kan lave lidt reklame for vores festlokaler i XXX. ( en overraskelse indtil videre).
Vi har valgt navnene – fordi du kan søge informationer om drikkevarer - øl, vin, spiritus og cocktails - under A,B,C.... – forhåbentlig let og effektivt.
Der er også et alkoholisk leksikon om vin.
Målet med siden at vi hele tiden vil anmelde nye øl samt udvikle siden, så den bliver mere brugervenlig og overskuelig, samtidig med at vi prøver at lave nye features, f.eks. er vi begyndt at anmelde både barer og indkøbssteder med godtøl, og der er også blevet åbnet op for at alle kan afgive deres personlige anmeldelse og karakter af hver øl, bar og indkøbssted som vi har anmeldt i forvejen.
Et af de mere populære samlerområder er bryggerisouvenir, hvor der f.eks samles på på fyldte ølflasker, fyldte eller tomme øldåser, øl- og mineralvandsetiketter, oplukkere, patentflasker, ølbrikker, ølglas, kapsler, tøndebunde, forklæder, kasketter, bryggerilitteratur eller nogle af de mange andre ting der findes inden for dette område.
På disse sider kan du finde links til danske bryggerier og samlerforeninger af bryggerisouvenir, samt lidt om min egen samling, der består af fyldte ølflasker fra mange danske bryggerier samt øletiketter fra Carlsberg.
Laugets navn er ”Tange Sø Whisky og Øl Laug” (forkortet: TAWØL).
Laugets formål er at fremme kendskabet til og nydelsen af whisky og øl af god kvalitet. Lauget skal desuden fremme interessen for fremstilling af godt håndbrygget øl. Sidst, men ikke mindst, har lauget til formål at skabe rammer for et godt og muntert socialt samvær mellem laugets medlemmer.
Til opfyldelse af laugets formål arrangerer lauget smagsaftener, studuiture/-rejser, ture til whisky- og øl-messer og andre aktiviteter vedrørende oplevelse af god whisky og godt øl.
"Haandbryggerlauget af 1970" - er et laug af øl-entusiaster, som laver deres eget øl, kaldet for håndbryg.
Lauget blev stiftet den 19. marts 1970, af nogle initiativrige mennesker, som havde fået den geniale ide, at bringe beboerne i det nybyggede Gellerupparken tættere sammen via håndbrygget øl.
Som formålsparagraffen i laugets vedtægter, kaldet "Skråen" siger: "formålet er at bevare og videreudvikle håndbrygningskulturen ved brygning i de af lauget indrettede lokaler, for derigennem at fremme mulighederne for godt selskabeligt samvær og menneskelig trivsel.
Her kan du læse om Danske Ølsamlere. Se billeder af auktioner på byttemøder og i
vores blad.
Du kan se hvordan du bliver medlem. Hvor og hvornår vi holder byttemøder, samt hvornår der er byttemøder i andre foreninger.
Belgisk Ølimport forhandler øl til specialbutiker, retauranter og barer. Sortimentet består fortrinsvis af øl fra mindre bryggerier, som endnu ikke forefindes på det danske marked. Af samme årsag vil importen af øl derfor være mindre stabil, da en del af øllet kun bliver brygget lejlighedsvis eller efter årstiden.
Velkommen til Fish & Beer på nettet! Åbningstider:
Mandag 11 - 18, Tirsdag 11 - 18, Onsdag 11 - 18, Torsdag 11 - 18, Fredag 11 - 19, Lørdag 10 - 15
Vi sælger også Engros til Firmaer og Cafeer - Ring og få et godt tilbud.
House of Beer A/S blev stiftet som selvstændigt aktieselskab i 2002 med Carlsberg Danmark som eneste ejer.Fra starten var der fokus på kvalitetsøl, viden om øl og godt købmandskab. Selskabet blev stiftet for at imødekomme den voksende interesse for udenlandske øl.i 2003 lancerede vi en meget informativ webside om vores produkter, hvor også grundviden om øl er tilgængeligt for alment interesserede. I slutningen af 2005 udvidede vi denne strategi med det innovative og meget roste smagshjul.
Brygshoppen kan tilbyde et bredt udvalg af belgiske kvalitetsøl og til-hørende glas til alle, der måtte have interesse i disse mesterlige bryg.
Besøg vores sortiment, læs lidt om de forskellige bryg og bestil dine favoritter eller prøv noget nyt - hvis du har smag på det ...
Brygladen.dk - bryg dit eget øl...
Velkommen til brygladen.dk. Her kan du hente inspiration, tips og tricks til dit næste håndbryg, samt få adgang til vores online-butik, hvor du kan købe alt til håndbrygning af øl og vin.
Danmarks bedste web-sted for bryggere.
På denne hjemmeside kan du finde alt, som er af interesse for en hjemmebrygger, uanset om det drejer sig om vin, øl eller mange andre spændende ting.
Velkommen til Lund Teknik, bixen med udstyr og råvarer til den avancerede håndbrygger.
Vi arbejder primært efter KISS princippet (Keep it Simple Stupid) med moderne materialer og almindelig snusfornuft.
I dag kan man nemt skaffe sig specialiserede ingredienser og udstyr til rimelige penge, og man kan brygge Pilsner, Pale Ale, Stout, Weissbier, Märzen, Porter, Bock - i en kvalitet der matcher eller ligefrem slår de kommercielle bryggerier. På denne website findes der en samling af alt den information der kan være nyttig, hvis du vil være håndbrygger i Danmark.
Salg af male, gær, humle, maltekstrakt, begyndersæt, brygudstyr, opskrifter, beer kits, tilsætning, tilsætning, kemi/rengøring, elektronik, fadøl/festfade, laboratoriet, forbrugsstoffer, gavekort, merchandise, blade/bøger, udlån, udlejning.
Vejers Storkøb Spar
Vi har et stort udvalg af brygudstyr samt råvare til vin og ølbrygning.
We collect beer bottles from around the world for our own amusement and enjoyment. You are however free to send us full bottles if you want to have them added to our collection.
We get hundreds of mails beginning with "WHY you don't you have this excellent 'nnnnnn' beer listed in your collection?"
We don't try to list all the beers in the world (...yet), just the ones that we have tasted ourselves.
BeerAdvocate is a global, grassroots network, powered by an independent community of over 100,000 beer enthusiasts and industry professionals who are dedicated to supporting and promoting beer. What we do, in part:
Provide an invaluable resource for consumers and industry professionals.
Empower readers to learn, share, and advocate.
Rally to support the beer industry.
Put the respect back into beer.
The purpose of the Beer Judge Certification Program is to promote beer literacy and the appreciation of real beer, and to recognize beer tasting and evaluation skills. We certify and rank beer judges through an examination and monitoring process.
The BJCP was founded in 1985 and has 4,305 members worldwide. Since we started keeping detailed records, our members have judged over 376,931 beers and we have sanctioned over 3,135 competitions.
Das Haus der 131 Biere mit Sitz in Hamburg führt neben allen gängigen deutschen Bieren auch seltene deutsche Marken und 200 Sorten aus über 50 Ländern. Wir exportieren deutsche und ausländische Biere. Wir nehmen natürlich gerne Geschäftsanfragen entgegen.
Neben einer Fülle von Bieren bieten wir auch den Versand von ausgewählten Bier-Präsenten.
Mitten in der Altstadt Bambergs, zu Füßen des hohen Doms, liegt der historische Brauereiausschank Schlenkerla. Urkundlich erstmals 1405 erwähnt und heute in der 6. Generation von der Familie Trum geführt, ist er die Quelle von Bambergs Spezialität Aecht Schlenkerla Rauchbier.
Nach alter Tradition wird das Aecht Schlenkerla Rauchbier hier im Ausschank noch direkt vom Eichenholzfass gezapft.
Humleportalen er Danmarks største søgemaskine om øl. Her kan du finde alt om de forskellige øltyper i Danmark, hvor du kan smage dem og hvor du kan købe dem. Humleportalen er også stedet, hvis du vil vide mere om brygning af øl, hvis du samler på ølbrikker eller -kapsler eller vil ind i en forening for ølglade ligesindede!
Forum om øl

 

Startside | Danske bryggerier
 

2014 © Als Nørherred Ølnyder Laugh

Layout, artikler og fotos på Als Nørherred Ølnyder Laughs hjemmeside må ikke benyttes i annoncer eller anden
 kommerciel sammenhæng uden klubbens skriftlige accept. Citater med tydelig kildeangivelse accepteres.
Als Nørherred Ølnyder Laugh påtager sig intet ansvar for eventuelle trykfejl.

Send e-mail til Webmaster med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted
Dette Websted blev sidst opdateret 07. september 2014